Στην ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος, μέσα από την ενθάρρυνση των νέων να εμβολιαστούν, επιδιώκει να συμβάλει, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Tech Island, μέσω της πρωτοβουλίας vacCYnation – Help make Cyprus Covid-free.
 
Τα κίνητρα αφορούν άτομα κάτω των 30 ετών και περιλαμβάνουν δώρα όπως 3 αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman και 50 iPads.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Δημοσιογραφική Εστία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Tech Island παρουσίασε την πρωτοβουλία vacCYnation – Help make Cyprus Covid-free, αναφέροντας ότι αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της πολιτείας για επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης, ειδικότερα ανάμεσα στις τάξεις των νέων του τόπου μας.

Όπως αναφέρθηκε στην διάσκεψη, μέσα από την πρωτοβουλία, το Tech Island επιθυμεί να συμβάλει στις προσπάθειες που γίνονται για χτίσιμο ανοσίας στην κοινότητα προκειμένου αυτή να κρατηθεί ασφαλής, μέσα από την ενθάρρυνση των νέων για συμμετοχή στο κυβερνητικό πρόγραμμα εμβολιασμού.
 
Παράλληλα, όπως σημειώθηκε, αποτελεί μια επιβράβευση για τις θυσίες που έκανε και συνεχίζει να κάνει η κοινωνία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς ο εμβολιασμός αποτελεί τόσο το κλειδί της εξόδου από αυτήν όσο και της εισόδου για επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με την πρωτοβουλία, οι δικαιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, τα οποία έχουν προσφέρει εταιρείες-μέλη του Tech Island, όπως:

3 αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman από την εταιρεία Exness,
50 iPads από την εταιρεία ASBIS,
2 τηλεοράσεις Samsung 65’’ από την εταιρεία Odyssey Cybersecurity,
100 εισιτήρια για το φεστιβάλ Reflect από τον οργανισμό Heart Group,
100 κουπόνια των 50 ευρώ για hosting ιστοσελίδας από την servers.com.
100 κουπόνια των 30 ευρώ για το εστιατόριο Mitbah στη Λεμεσό από την εταιρεία Yomoroa4media.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου κάτω των 30 ετών οι οποίοι έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19.
 
Όσοι νέοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν απλά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vaccynation.com.cy και να εγγραφούν στον διαγωνισμό πριν από τις 3 τυχερές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν αυτόματα σε όλες τις κληρώσεις που θα ακολουθήσουν την ημερομηνία εγγραφής τους.
Πηγή: ΚΥΠΕ