Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρεται ο τουρίστας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα όταν η τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε με τον αδελφό του ηλικίας 22 ετών, έπεσε σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων, στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «η κατάσταση της υγείας του 31χρονου είναι πολύ κρίσιμη αφού φέρει μεταξύ άλλων ενδοκρανιακη αιμορραγία.Ο άνδρας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Πρόσθεσε ότι «η κατάσταση του 22χρονου αν και κρίνεται σοβαρή, είναι εκτός κινδύνου και θα τύχει παρακολούθησης στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Ο νεαρός φέρει πολλαπλά τραύματα και κατάγματα αριστερής ωμοπλάτης, 12ης πλευράς και θλάση στον πνεύμονα».

Σημείωσε ακόμα ότι «οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας φαίνεται να ήταν ο 31χρονος ο οποίος είναι αδελφός με τον 22χρονο. Οι δύο νέοι έφτασαν στις 4 Αυγούστου για διακοπές και διέμεναν στην Αγία Νάπα ενώ θα αναχωρούσαν την Πέμπτη 11 του μήνα».

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδούλου γύρω στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Αυγούστου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, τετράτροχη μοτοσυκλέτα με επιβαίνοντες τους δύο νεαρούς κάτοικους Σουηδίας, κατέληξε σε γκρεμό βάθους δέκα περίπου μέτρων.

Πρόσθεσε ότι «από την πτώση τα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ