Το μουσικό ντουέτο Igudesman & Joo ταξιδεύει στην Κύπρο 11 ΑπρίλιοςΑπρ 2024 20:30Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, Λευκωσία

Μουσική

Το μουσικό ντουέτο Igudesman & Joo έρχεται στην Κύπρο για μια παράσταση στη Λευκωσία. Η παράσταση με τίτλο «CODA- The Final Nightmare Music» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου, στις 20:30, στο δημοτικό θεάτρο Λευκωσίας.

Ο Aleksey Igudesman και ο Hyung-ki Joo έχουν κατακτήσει τον κόσμο με τις θεατρικές παραστάσεις τους που συνδυάζουν το χιούμορ με την κλασική αλλά και την ποπ μουσική, συγκεντρώνοντας πάνω από 35 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube. Μέσα από "mash-ups", οι δυο βιρτουόζοι μουσικοί, ο βιολιστής Igudesman και ο πιανίστας Joo, αναμειγνύουν μουσικά είδη και στυλ, με αρκετές δόσεις χιούμορ και θεατρικότητας.

Το κοινό θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα όπως: «Από τον Μότσαρτ με αγάπη», «Ο Ραχμάνινοφ μόνος του» και «Ένας πολύ γαλάζιος Δούναβης», δοσμένα μέσα από τη χαρακτηριστική, χιουμοριστική οπτική των δύο μουσικών.

Ο Aleksey Igudesman και ο Hyung-ki Joo, έχουν εμφανιστεί ως ντουέτο και ως σολίστ με ορχήστρες δωματίου και συμφωνικές ορχήστρες σε πολλές από τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και σε διεθνή φεστιβάλ. Μια πλειάδα των μεγαλύτερων ονομάτων της κλασικής μουσικής όπως οι: Emanuel Ax, Joshua Bell, Janine Jansen, Gidon Kremer, Mischa Maisky, Viktoria Mullova και Julian Rachlin, έχουν συμμετάσχει στα μουσικά τους σκετς. Έχουν συνεργαστεί επίσης με ηθοποιούς όπως ο John Malkovich και ο Sir Roger Moore.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Location

Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org