“Συναχτείτε ρε κοπέλια...”: Συναυλία με τον Ευαγόρα Καραγιώργη και το τρίο "Μυρωθκιές του γιασεμιού" 19 ΙούνιοςΙούν 2024 20:30

Μουσική

Συναυλία θα δώσει την Τετάρτη, 19 Ιουνίου στις 20:30, στην Πλατεία Τηλλυρίας, στη Λευκωσία, ο Ευαγόρας Καραγιώργης μαζί με το Τρίο "Μυρωθκιές του γιασεμιού".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές συνθέσεις, ποίηση και στίχους των Σ. Καραγιώργη, Μ. Χατζιδάκι, Β. Μιχαηλίδη, Δ. Λιπέρτη, Μ. Πασιαρδή, Αχ. Λυμπουρίδη, Μ. Πιερή, Μ. Τερλικκά, Ε. Καραγιώργη καθώς και διακευασμένα κομμάτια από την μουσική και ποιητική δημοτική μας παράδοση.

"Συναχτείτε ρε κοπέλια να σας μάθω μίαν τέχνην… Ένα κάλεσμα στον κόσμο, ένας λόγος να βγει και να συναντηθεί με γνωστούς και αγνώστους σε ένα διαφορετικό χώρο. Ένα κάλεσμα στον κόσμο για να βγει από τα καθιερωμένα, από την κατάσταση που βρίσκεται ο σημερινός άνθρωπος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Σ’ αυτόν που παλεύει καθημερινά για τον επιούσιο σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Τρέχει συνέχεια από χάραμαν φου μέχρι βούττημαν ήλιου, για να βγάζει και να ξοδεύει συνέχεια πιο πολλά (σε πλαστικό ή άλλως πως) στα πιο ακριβά νοίκια, ρούχα, καύσιμα, απαραίτητα, στα πιο ακριβά… Θεατής του καναπέ, χαζεύει τη ζωή να περνά μπροστά του χωρίς ν’ αντιδρά. Κι όμως υπάρχει ελπίδα, όταν αντιδρούμε, όταν τραγουδούμε, όταν βγαίνουμε και ζούμε".

Είσοδος: €10
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 22 252259
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org