Ο Τζον Μάλκοβιτς έρχεται στην Κύπρο για δυο παραστάσεις 15 ΜάιοςΜάι 2024 19:00 - 16 ΜάιοςΜάι 2024 19:00Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Θέατρο

Ο παγκοσμίου φήμης Αμερικανός ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς και η βραβευμένη πιανίστρια Αναστασία Τερένκοβα παρουσιάζουν στις 15 και 16 Μαϊου, στο Παττίχειο δημοτικό θέατρο Λεμεσού, το έργο «The Infamous Ramires Hoffman» που βασίζεται στο τελευταίο κεφάλαιο του μυθιστορήματος του Ρομπέρτο Μπολάνιο «Η Ναζιστική Λογοτεχνία στην Αμερική».

Οι Μάλκοβιτς και Τερένκοβα δημιούργησαν ένα μουσικοθεατρικό one-man show που συνδυάζει μια προφορική αφήγηση με τη μουσική του ταγκό, η οποία προσφέρεται σε μια γκάμα από παραδοσιακές έως σύγχρονες εκφράσεις. Η πλούσια φωνή του Μάλκοβιτς και ένα στιβαρό μουσικό τρίο υπό την καθοδήγηση της Τερένκοβα μάς μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, σε έναν άλλο κόσμο- έναν κόσμο μυστηρίου και κινδύνου.

Επίκεντρο της ιστορίας είναι ο φανταστικός συγγραφέας Ραμίρες Χόφμαν. Ο Χόφμαν, εκμεταλλευόμενος το πραξικόπημα στη Χιλή του 1973, στέκεται επικεφαλής της τοπικής μηχανής προπαγάνδας. Αυτός γίνεται ο εμπνευστής μιας λογοτεχνικής εκστρατείας που δικαιολογεί τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες.

Ο κεντρικός ρόλος του Χόφμαν ερμηνεύεται από τον Μάλκοβιτς, που σκηνοθετεί το δρώμενο. Η παράσταση συνοδεύεται από μουσική που ερμηνεύεται από ένα τρίο – βιολί (Αλίσα Μάργκιουλις), μπαντονεόν (Περ Άρνε Γκλόρβιγκεν) και πιάνο- υπό την καθοδήγηση της Αναστασία Τερένκοβα. Η παραγωγή χρησιμοποιεί συνθέσεις των Άστορ Πιατσόλα, Άλφρεντ Σνίτκε, Λεονίντ Ντεσιάτνικοφ, Αντόνιο Βιβάλντι, Τζοβάνι Σολίμα, Αλμπέρτο Ιγκλέσιας και άλλων συνθετών.

Παραστάσεις:

Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου, 19:00, Παττίχειο δημοτικό θέατρο Λεμεσού

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Location

Παττίχειο δημοτικό θέατρο, Λεμεσός, Κύπρος

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org