Ο ντράµερ και συνθέτης Sebastian Rochford και ο πιανίστας Kit Downes, έρχονται στην Κύπρο για μια συναυλία 04 ΙούνιοςΙούν 2024 20:30Αρχοντικό Αξιοθέας, Λευκωσία

Μουσική

Ο ντράμερ και συνθέτης Sebastian Rochford και ο πιανίστας Kit Downes έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσουν την πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους, που φέρει τον τίτλο "Α Short Diary".

Η συναυλία θα δοθεί την Τρίτη, 04 Ιουνίου, στις 20:30, στο Αρχοντικό Αξιοθέας, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποτελεί έναν ύµνο για τη ζωή, την αγάπη και τους οικογενειακούς δεσµούς.

Οι συνθέσεις, αφιερωµένες στον πατέρα του Rochford, τον Σκωτσέζο ποιητή Gerard Rochford (1932-2019), συγκροτούν ένα «σύντοµο ηµερολόγιο (της απώλειας)», όπως τις χαρακτηρίζει ο ίδιος ο συνθέτης, «µια ηχητική ανάµνηση γεννηµένη µέσα από την αγάπη», στην οποία κυριαρχούν η τρυφερότητα και η απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο Sebastian Rochford είναι γνωστός στους λάτρεις της τζαζ ως ηγετικό µέλος της πειραµατικής µπάντας Polar Bear, η οποία προτάθηκε για το βραβείο Mercury, αλλά και µέσα από τη µακροχρόνια συνεργασία του µε τους Acoustic Ladyland, Andy Sheppard και τους θρυλικούς Sons of Kemet. Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά µε τους David Byrne, Brian Eno και Herbie Hancock, ενώ τον τελευταίο καιρό περιοδεύει µε καλλιτέχνες όπως Damon Albarn και Patti Smith.

Ο πιανίστας Kit Downes έχει κυκλοφορήσει τρία άλµπουµ που είχαν θετικότατη υποδοχή από την κριτική και το κοινό και περιοδεύει συχνά σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, παίζοντας πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και αρµόνιο µε τα δικά του σχήµατα (ENEMY, Troyka και Elt) καθώς και µε καλλιτέχνες όπως Squarepusher, Bill Frisell, ‘Empirical’, Andrew Cyrille, Sofia Jernberg, Benny Greb, Mica Levi και Sam Amidon. Έχει συνεργαστεί µε τους Thomas Strønen και Django Bates και έχει γράψει έργα για τη Φιλαρµονική Ορχήστρα της Κολωνίας και το BBC Radio.

Είσοδος: κανονικό €10, φοιτητικό/μειωμένο €5

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 22 894531-2 | Email: [email protected] | FB: ucyculturalcentre

Location

Αρχοντικό Αξιοθέας, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org