Ο Kilian Sladek και το τρίο Leonid Nesterov για μια συναυλία στη Λεμεσό 24 ΜάιοςΜάι 2024 21:00ETKO Winery, Λεμεσός

Μουσική

Ο τραγουδιστής της Τζαζ Kilian Sladek μαζί με το τρίο Leonid Nesterov, θα δώσουν συναυλία την Παρασκευή, 24 Μαϊου, στις 21:00, στην ETKO, στη Λεμεσό.

Σχετικά με τους καλλιτέχνες:

Kilian Sladek, Τραγουδιστής Τζαζ: Γνωστός για τις συναισθηματικές και καινοτόμες ερμηνείες του, ο Kilian Sladek ξεχωρίζει στο είδος της τζαζ. Είναι ένας νέος τραγουδιστής της τζαζ, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το Μόναχο της Γερμανίας. Με ρίζες στις παραδόσεις της τζαζ και των συναφών ειδών, ο Sladek φέρνει μια φρέσκια οπτική με τη χρήση προχωρημένων φωνητικών τεχνικών και σκάττινγκ. Απόφοιτος μουσικών ακαδημιών του Μονάχου και της Ρίγας, ο Sladek έχει κυκλοφορήσει αξιοσημείωτα άλμπουμ όπως το "SYLLABULISM" και το "SEASONS," συνδυάζοντας επιρροές από βιρτουόζους του σκάτ και ηχητική αισθητική από το είδος EDM. Η δυναμική του παρουσία συμπληρώνεται από τη συμμετοχή του σε διάφορα πρότζεκτ και σύνολα, επιδεικνύοντας την ευελιξία και το πάθος του για σύγχρονες εκφράσεις τζαζ.

Leonid Nesterov Trio: Ξεκινώντας την καριέρα του στη Λετονία και έχοντας τη βάση του στη Λεμεσό από το 2010, ο Leonid Nesterov έχει γίνει κεντρική φιγούρα στη τοπική σκηνή της τζαζ. Η αφοσίωσή του στην τζαζ είναι εμφανής στις συνεργασίες του με μουσικούς από όλο τον κόσμο, φέρνοντας πλούσιες και ποικίλες επιρροές στις ερμηνείες του. Το κύριο πρότζεκτ του - το τρίο Leonid Nesterov - είναι γνωστό για τις συναισθηματικές ερμηνείες της πρωτότυπης μουσικής, των κλασικών της τζαζ και της σύγχρονης mainstream τζαζ.

Ανδρέας Ροδοσθένους, Ηλεκτρικό Μπάσο: Με εκτεταμένο υπόβαθρο που περιλαμβάνει εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και συνεργασίες με πλήθος καλλιτεχνών, ο Ροδοσθένους φέρνει βάθος και καινοτομία στη σκηνή.

Ανδρέας Στεφάνου, Ντραμς: Αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους ντράμερ της Κύπρου, η εξειδίκευσή του στη Latin Jazz και το ζωντανό του στυλ προσφέρουν μια αξέχαστη ρυθμική εμπειρία.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Location

ETKO Winery, Λεμεσός

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org