«Γυναίκα και Ολυμπισμός»: Εκδήλωση της Επιτροπής Γυναίκα και Αθλητισμός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής 09 ΑπρίλιοςΑπρ 2024 19:00Λεβέντειος πινακοθήκη, Λευκωσία

Διαλέξεις

Η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός» της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής διοργανώνει την εκδήλωση «Γυναίκα και Ολυμπισμός» που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και θα πραγματοποιηθεί στην Λεβέντειο Πινακοθήκη την Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση θα απευθύνουν η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ιωάννα Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Χρυσοστόμου και εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Υπουργός Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Κύρια ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη που μεταξύ άλλων διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας, καθώς και Δήμαρχος Αθηναίων κατά την περίοδο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.

Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνει η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Σαλίνα Γκενέτ-Καταλάνο, η χώρα της οποίας διοργανώνει από 26 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Paris 2024».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Άντρη Χριστοφόρου, η οποία ετοιμάζεται για την τρίτη διαδοχική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα της Ποδηλασίας Δρόμου.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν στους κύπριους αθλητές που είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και δεν μπόρεσαν να παραστούν σε εκδήλωση που έγινε στις 9 Μαρτίου στο Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα, τα Βραβεία Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2023-2024. Το πρόγραμμα του Ιδρύματος Α.Γ.Λεβέντη, στο οποίο συμβάλλουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, απονέμει κατά τη φετινή χρονιά 71 Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας, 11 εκ των οποίων αφορούν κύπριους αθλητές.

 

Location

Λεβέντειος πινακοθήκη, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org