«Γαμπροί Για Πούλημα», στο Σατιρικό Θέατρο 17 ΜάιοςΜάι 2024 20:30 - 19 ΜάιοςΜάι 2024 19:00Σατιρικό θέατρο, Λευκωσία

Θέατρο

Η κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τίτλο «Γαμπροί Για Πούλημα» παρουσιάζεται από τις 26 Απριλίου, στο Σατιρικό Θέατρο, στη Λευκωσία, διασκευασμένη στην Κυπριακή διάλεκτο από τον Χρήστο Γρηγοριάδη.

Με θέμα ευρύτερα πολιτικό, το νέο έργο του συγγραφικού διδύμου επιδιώκει να καυτηριάσει την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση στην. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτρου Χαραλάμπους και σκηνικά Γιώργου Χριστιανόπουλου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τι συμβαίνει όταν η ευκατάστατη Κυπριακή οικογένεια των Κωσταρέλλων αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω του ξέφρενου της life style και της προσπάθειας της να επιδείξει την δήθεν οικονομική της άνεση; Τι συμβαίνει όταν οι προσπάθειες της να καταχραστεί δημόσιο χρήμα προχωρούν με βήματα χελώνας; Τότε βγαίνει από την οικογενειακή συλλογή ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα που κατέχει παράνομα η οικογένεια, για να το πωληθεί σε μία συλλέκτρια αρχαίων αγαλμάτων εκ Ρωσίας! Έλα όμως που το άγαλμα θέλει να το κλέψει και να το προσωπικό του σπιτιού; Ακούγεται απλό και συνηθισμένο; Δεν είναι, επειδή στην όλη κατάσταση προστίθενται οι εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις της οικογένειας και του κύκλου της; Και τι συμβαίνει όταν όλοι -νόμιμοι και παράνομοι ερωτικοί σύντροφοι -πηγαίνουν στην έπαυλη των Κωσταρέλλων για να γλεντήσουν το βράδυ τους με την πεποίθηση πως έχουν όλο τον χώρο αποκλειστικά στην διάθεση τους; Ένα τρελό γαϊτανάκι με πρωταγωνιστές την οικογένεια Κωσταρέλλων, τον κηπουρό, τον γιό του, ένα υπάλληλο της κυβέρνησης εραστή της κυρίας Κωσταρέλλου, μια φιλόδοξη τηλεπερσόνα ερωμένη του κυρίου Κωσταρέλλου, την ερωτικά άτυχη πλούσια κοπέλα του γιού Κωσταρέλλου, δύο ζάμπλουτες κυρίες από την Ρωσία που έρχονται μαινόμενες για να πάρουν το άγαλμα και τον γιό της οικογένειας, τον Γανυμήδη και τον Πάνα τον τραγοπόδαρο; Το κέρατο το τράγιο! Αυτό γίνεται! Σε αυτή την κατάσταση ξεπουλιούνται τα πάντα: σώματα, ψυχές, υπολήψεις, παιδιά, γονείς, η πολιτιστική μας κληρονομιά, η τιμή και η αξιοπρέπεια.

Συντελεστές:

Κείμενο: Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους
Διασκευή στα κυπριακά: Χρήστος Γρηγοριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Πάνος Στρούθος
Σκηνικά: Γιώργος Χριστιανόπουλος
Φωτογραφία & Βίντεο: Χρήστος Τσεκουράς
Μακιγιάζ: Σάλλυ Ζέην - Γεωργία Ευσταθίου
Ενδυματολόγος: Σιμόνη Γεωργίου
Κομμώσεις: Βίκυ Ευσταθίου

Πρωταγωνιστούν: Έλενα Ευσταθίου, Ζωή Κυπριανού, Δένα Ιωάννου, Θανάσης Δρακόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Μάριος Στυλιανού, Άθως Αντωνίου, Έλενα Ολυμπίου, Ηλίας Αντρέου και η Χαριτίνη Ηλιάδου

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: 70001055

 

Location

Σατιρικό θέατρο, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org