Φεστιβάλ Πελοποννησιακού Κρασιού 19 ΦεβρουάριοςΦεβ 2024 11:00 - 20:00

Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Πελοποννησιακού Κρασιού πραγματοποιείται για έκτη φορά στην Κύπρο, στον χώρο του Carob Mill Restaurants, στη Λεμεσό, εκπροσωπώντας 28 παραγωγούς του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας.

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2024 θα ανοίξει τις πόρτες του την Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 προσφέροντας μία ολόκληρη ημέρα οινικής ανακάλυψης. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες.

Το Peloponnese Wine Festival είναι μια αφορμή για τους επαγγελματίες της αγοράς και τους φίλους του κρασιού να γνωρίσουν σε βάθος τον αμπελώνα της Πελοποννήσου, να συναντήσουν από κοντά τους παραγωγούς και να απολαύσουν την ποικιλομορφία των κρασιών που αυτοί προσφέρουν. Χωρίς αμφιβολία, οι παραγωγοί της Πελοποννήσου, και από τις 7 διαφορετικές γεωγραφικές ενότητες, είναι μπροστάριδες στις αλλαγές που συντελούνται στον ελληνικό αμπελώνα και φέρνουν στο παγκόσμιο προσκήνιο ελληνικές ποικιλίες, ιδιαίτερα στυλ κρασιών, τολμηρές οινοποιήσεις και παραδοσιακές ετικέτες που υπόσχονται μια εξαιρετική οινική εμπειρία σε όλους.

Για πρώτη φορά μέσα στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε παλαιές εσοδείες κρασιών από τους συμμετέχοντες οινοποιούς του Peloponnese Wine Festival Cyprus 2024. Τα κρασιά θα εκτεθούν σε ξεχωριστό stand με την καθοδήγηση οινοχόου. H δράση στοχεύσει στο να αναδείξει το δυναμικό παλαίωσης κορυφαίων κρασιών και ποικιλιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα. Η παράλληλη αυτή δραστηριότητα θα «τρέχει» από την έναρξη μέχρι και το κλείσιμο της έκθεσης, σε θεματικά flights, τα οποία θα εναλλάσσονται μέσα στην ημέρα, οπότε φροντίστε να είστε από νωρίς στην έκθεση για να μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε σπάνιες οινοποιήσεις από το αρχείο των παραγωγών που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ανάμεσα στις ετικέτες που θα βρείτε θα υπάρχουν παλαιωμένα κρασιά από ποικιλίες όπως το Μοσχοφίλερο, ο Ροδίτης, η Κυδωνίτσα, το εμβληματικό Αγιωργίτικο της Πελοποννήσου αλλά και διεθνείς ή άλλες ελληνικές ποικιλίες και χαρμάνια.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές. Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης θα γίνουν κληρώσεις για διάφορα δώρα όπως φιάλες και ποτήρια κρασιού.

Είσοδος: 10€ ευρώ προαγορά μέχρι 16 Φεβρουαρίου / 12€ από 16/2 έως την ημέρα της εκδήλωσης μέσω more.com

Εισιτήρια: www.more.com

Πληροφορίες: www.peloponnesewinefestival.com

 

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org