«Εξερευνώντας το Θέατρο»: Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 28 ΑύγουστοςΑυγ 2023 08:00 - 01 ΣεπτέμβριοςΣεπ 2023 13:00Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, Λευκωσία

Θέατρο

Πραγματοποιείται από τις 28 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ένα πενθήμερο Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά με τίτλο «Εξερευνώντας το Θέατρο».

Στο πλαίσιο του πενθήμερου εργαστηρίου 40 παιδιά μαζί με επαγγελματίες του θεάτρου και της εκπαίδευσης εξερευνούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, έρχονται σε επαφή με τα επαγγέλματα του Θεάτρου και δημιουργούν από την αρχή μια δικιά τους θεατρική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά θα εφαρμόσουν τεχνικές συγγραφής θεατρικού έργου με θεματολογία από το εκπαιδευτικό θέατρο (μαθηματικά και επιστήμες - STEAM). Θα γράψουν το δικό τους θεατρικό έργο το οποίο θα σκηνοθετήσουν, θα φωτίσουν και θα ζωντανέψουν πάνω στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας. Θα γράψουν τη δική τους μουσική και στίχους και θα δημιουργήσουν την δική τους αφίσα που θα βοηθήσει στην προώθηση του θεατρικού τους έργου. Κι όλα αυτά με πολλή θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμούς.

Τον σχεδιασμό και τον συντονισμό του θεατρικού εργαστηρίου έχουν αναλάβει οι Γιάννης Λάζαρου, καθηγητής μαθηματικών STEAM εκπαίδευσης (Παγκύπριο Γυμνάσιο) και Γιώργος Γ. Παπαγεωργίου, καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας. Μαζί τους στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή του εργαστηρίου ομάδα επαγγελματιών του θεάτρου που περιλαμβάνει τους Αντρέα Μιχαλόπουλο (συνθέτη, πιανίστα και καθηγητή μουσικής), Άντονυ Παπαμιχαήλ (ηθοποιό), Νικόλα Προκοπίου (ηχολήπτη), Χρίστο Χαραλάμπους (φωτιστή) και Μόνικα Χατζηβασιλείου (ηθοποιό, σκηνογράφο).

Κόστος συμμέτοχης: €125

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: [email protected], 22 797979 (Δευτέρα – Παρασκευή 8πμ – 2μμ από τις 17 Αυγούστου)

Location

Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org