Ετήσιο Βραβείο Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης» 10 ΑπρίλιοςΑπρ 2024 19:00

Συνέδρια/Ημερίδες

Πραγματοποιείται την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στις 19:00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στη Λευκωσία (αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι») , η θεσμοθετημένη εκδήλωση Προσφοράς Ετήσιου Βραβείου, Πολιτιστικής, Αθλητικής και Κοινωνικής προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης», που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η θεσμοθέτηση του βραβείου από το 2023, αποτελεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου εις μνήμη του Κυριάκου Πίσση, ο οποίος υπήρξε δημότης Στροβόλου και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της ανιδιοτελούς προσφοράς στη νεολαία.

Στην φετινή δεύτερη εκδήλωση θα απονεμηθεί το Βραβείο Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης» στον  Άντρο Κυπριανού (Βουλευτής ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις) και στον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκωσίας «Τα Παγκύπρια» - Γ.Σ.Π., για την καταλυτική προσφορά τους στον Αθλητισμό, τη στήριξη στο Ιδεώδες «Ευ Αγωνίζεσθαι» καθώς και στο Σωματείο «Παρνασσός». Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον Άντρο Κυπριανού, και τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκωσίας «Τα Παγκύπρια» - Γ.Σ.Π. κ. Δώρο Ιωαννίδη.

Θα απονεμηθεί επίσης ειδική διάκριση στον Δήμο Γεωργιάδη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και το Σωματείο «Παρνασσός».

Την Ειδική Τριμελή Επιτροπή η οποία υποβάλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο αιτιολογημένες προτάσεις για όσους θα προταθούν για να βραβευθούν, αποτελούν ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Χρυσοστόμου, και εκπρόσωπος της οικογένειας του μ. Κυριάκου Πίσση.

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org