Ετήσια έκθεση της Σχολής καλών & εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία 14 ΙούνιοςΙούν 2024 20:30 - 22 ΙούνιοςΙούν 2024 00:00

Εικαστικά

Η ετήσια έκθεση της Σχολής καλών & εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία για το ακαδημαϊκό έτος 2023 -2024, πραγματοποιείται από τις 14 μέχρι τις 22 Ιουνίου, στο οίκημα της σχολής, στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 20:30.

Στην έκθεση παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά δείγματα από τη δουλειά των φοιτητών των κλάδων σπουδών συμπεριλαμβανομένου και του κλάδου σπουδών, “Εικαστικές τέχνες”  πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει αποκλειστικά η σχολή στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Οι θεματολογίες που επελέγησαν πηγάζουν από ανησυχίες  της κοινωνία, καθημερινές εμπειρίες και προσωπικά βιώματά. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν ποικίλουν ανάλογα με την επιθυμητή αισθητική και τους συμβολισμούς του κάθε έργου με στόχο πάντοτε να συμβαδίζουν με τη σύγχρονη εξελικτική πορεία της εποχής μας με φουτουριστική τάση.

Εκτός από τη δουλεία των φοιτητών και φοιτητριών μας, στην έκθεση παρουσιάζονται και εικαστικά έργα των μαθητών του Ινστιτούτου Αιγαία, οι οποίοι προετοιμάζονται επαγγελματικά, προγραμματισμένα και αποτελεσματικά, προκειμένου να αποκτήσουν τα αναγκαία εφόδια για εξετάσεις τέχνης διαφόρων επιπέδων, τις μελλοντικές τους σπουδές στις καλές τέχνες, design, media ή για να εμπλουτίζουν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λειτουργεί ο θεσμός OPEN DAYS,  στο πλαίσιο του οποίου ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται και να ενημερώνονται λεπτομερώς για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα και να ξεναγούνται στην έκθεση και στους χώρους της σχολής.

Διάρκεια: 14 - 22 Ιουνίου 2024

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο, τις ώρες λειτουργίας της Σχολής

Πληροφορίες: 22 445757

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org