«Ενώνουμε Φωνές: Μοιραζόμαστε ιστορίες Ζωής» 28 ΦεβρουάριοςΦεβ 2024 18:00Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος, Λάρνακα

Μουσική

Εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου, η οποία έχει καθιερωθεί στις 4 Φεβρουαρίου και την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου, που έχει καθιερωθεί στις 15 Φεβρουαρίου, συνδιοργανώνουν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), η Europa Donna Κύπρου, το Europa Uomo Κύπρου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, o Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, και το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου .

Με τίτλο «Ενώνουμε Φωνές: Μοιραζόμαστε ιστορίες Ζωής», η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ξεδιπλωθούν 7 ανθρώπινες ιστορίες και εμπειρίες ατόμων που ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του καρκίνου. Μέσα από την ανοικτή συζήτηση, με τη βοήθεια του συντονιστή της εκδήλωσής του Διευθυντή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας & Πυρηνικής Ιατρικής στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Δημήτριου Βόμβα, στόχος των διοργανωτών είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο. Μέσα από τα πραγματικά βιώματα των ανθρώπων που θα μιλήσουν, οι απλοί πολίτες θα γίνουν κοινωνοί του δύσκολου δρόμου που έχουν να περπατήσουν οι ασθενείς αλλά και την υποστήριξη που έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από τους οικείους τους, από τους Συνδέσμους ασθενών και τις υπηρεσίες τους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά ο Στέφανος Κορκολής μαζί με την τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη.

Eίσοδος ελεύθερη

 

Location

Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος, Λάρνακα

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org