35οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου: Τελετή Λήξης 10 ΑπρίλιοςΑπρ 2024 00:00 - 11 ΑπρίλιοςΑπρ 2024 00:00Κεντρική σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία

Θέατρο

Με δύο τελετές που διοργανώνονται στην Κεντρική Σκηνή Εύης Γαβριηλίδης, στο Κτίριο ΘΟΚ στη Λευκωσία, οι διοργανωτές των Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου, ΥΠΑΝ και ΘΟΚ κλείνουν τη φετεινή διοργάνωση του θεσμού που γίνεται η αφορμή να εμπλακούν χιλιάδες παιδιά και εκπαιδευτικοί ανά το παγκύπριο με το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων.

Στην τελετή που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2024, θα τιμηθούν τα Γυμνάσια που διακρίθηκαν και θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση "Εκάβη" του Ευριπίδη από το Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου Πάφου.

Η τελετή που θα γίνει στις 11 Απριλίου 2024 θα είναι αφιερωμένη στα Λύκεια που διακρίθηκαν και σε αυτή θα παρουσιαστεί μαθητική θεατρική παράσταση από το Παγκύπριον Γυμνάσιον, με το έργο "Οιδίπους Τύραννος" του Σοφοκλή.

Η απόφαση των συνδιοργανωτών να δοθεί η ευκαιρία σε σχολεία που κέρδισαν το πρώτο βραβείο να παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους από το τιμητικό βήμα της σκηνής του ΘΟΚ, αγκαλιάστηκε θερμά, και τα δύο σχολεία επιλέγηκαν με κλήρωση τελικά. Στο πρόσωπο των παιδιών που θα παρουσιαστούν στη σκηνή του ΘΟΚ, οι διοργανωτές, τιμούν όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στους σχολικούς αγώνες και κάθε παιδί και εκπαιδευτικό ξεχωριστά.

Στην τελετή της 11ης Απριλίου 2024 θα βραβευτεί και ο εκπαιδευτικός Σταύρος Αντωνόπουλος, συνεχίζοντας το θεσμό της βράβευσης κάθε χρόνο, ενός εκπαιδευτικού που προσέφερε πολλά στο θεσμό των Σχολικών Αγώνων.

Και οι δύο τελετές εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα του Theatre in Palm, της πλατφόρμας στήριξης νέων καλλιτεχνών.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, οι Τελετές δεν είναι ανοιχτές στο κοινό.

Location

Κεντρική σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org