Ο κινηματογράφος Πάνθεον γιορτάζει την 30ή επέτειο του «Pulp Fiction» 26 ΙούνιοςΙούν 2024 20:30

Κινηματογράφος

Ο κινηματογράφος Πάνθεον, στη Λευκωσία γιορτάζει την 30ή επέτειο της κυκλοφορίας της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «PulpFiction».

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Ιουνίου στις 20:30.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Λος Άντζελες, 31 Μαΐου 2024 – Αυτό το έτος σημαίνει την 30ή επέτειο του φιλμ “Pulp Fiction”, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον φιλμολόγο Quentin Tarantino. Πρώτα κυκλοφόρησε το 1994, “Pulp Fiction” έχει αφήσει ένα αδιάσπαστο στίγμα στη σύγχρονη κινηματογραφική ιστορία, απαλλάσσοντας τους θεατές με τη μη γραμμική του πλοκή, το ζωντανό του διάλογο και τη μοναδική του προσέγγιση στη βία και τον εγκληματικό κόσμο. Το δεύτερο πλήρες μήκος φιλμ του Tarantino μετά το “Reservoir Dogs”, “Pulp Fiction” επικύρωσε τη φήμη του ως φιλμολόγο με νέο και πρωτοποριακό στυλ. Η πλοκή του φιλμ συνδυάζει τις ζωές seeming unrelated χαρακτήρων στη σύγχρονη Λος Άντζελες, δημιουργώντας ένα πλέγμα εγκλήματος, χιούμορ και αναφορών στην поп κουλτούρα που έχουν στέρεψει το χρόνο.

Το φιλμ δεν μόνο επανέφερε τις καριέρες ηθοποιών όπως ο John Travolta, ο Samuel L. Jackson και η Uma Thurman, αλλά και επαναπροσδιόρισε το γένος της κωμωδίας-εγκλήματος με τη φρέσκια προσέγγιση του. Το “Pulp Fiction” έχει λάβει κριτική έπαινο και πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός Όσκαρ για το Καλύτερο Σενάριο Πρωτότυπου. Ο αντίκτυπος του φιλμ στη σύγχρονη κινηματογραφία είναι αδιαμφισβήτητος, με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου να το.rank το μεταξύ των 100 μεγαλύτερων φιλμ που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και τους χρήστες του IMDb να το rank στο No. 5 στη λίστα των 250 καλύτερων φιλμ.

Εισιτήρια: pantheon-theatre.com

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org