Η κατάσταση της Υγείας του 30χρονου από την Ινδία, που δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα που κρατούσαν σιδηρολοστούς, λίγο μετά τις 10.30 χθες βράδυ στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκωσίας, είναι σταθερή, αλλά χρήζει παρακολούθησης διότι ανά πάσα στιγμή να επιδεινωθεί, όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 αστυνομική πηγή σήμερα το μεσημέρι.

Ο 30χρονος επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε η σύζυγος του, όταν οι δράστες της επίθεσης τους ανέκοψαν κι αφού τον κατέβασαν κάτω, ο ένας εξ αυτών τον χτύπησε με τον σιδηρολοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια αναχώρησαν πεζοί.

Ο παραπονούμενος έτυχε ακτινολογικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Λεμεσού και διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρήδιο αιμάτωμα και κάταγμα στο μέτωπο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο νευρολογικό τμήμα του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το θύμα της επίθεσης γνώριζε τον ένα εκ των δραστών και τον κατονόμασε στην Αστυνομία, που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, ενώ τους άλλους δύο τους γνώριζε μόνο με τα μικρά τους ονόματα.

Ο τραυματίας δεν είναι σε θέση ακόμη να δώσει κατάθεση, ενώ η σύζυγος του εξέφρασε άγνοια για τα αίτια της επίθεσης κατά του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία ενδεχομένως το επεισόδιο να σχετίζεται και με προηγούμενα περιστατικά μεταξύ ομάδων από πρόσωπα που κατάγονται από την Ινδία και φαίνεται να έχουν διαφορές μεταξύ τους.