Την 8ήμερη προφυλάκιση του νεαρού ηλικίας 21 ετών που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, διέταξε πριν από λίγο το επαρχιακό Δικαστήριο, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών. Ο δικηγόρος του νεαρού δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας προς το Δικαστήριο, για κράτηση του πελάτη του. Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών, προχώρησε νωρίς χθες το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα σε έρευνα της κατοικίας και του αυτοκινήτου του νεαρού υπόπτου. όπου εντόπισε και παρέλαβε ποσότητα κάνναβης, βάρους σχεδόν 8 κιλών.
Συγκεκριμένα Στην κατοικία του βρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, βάρους 4 κιλών και 390 γραμμαρίων
Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 21χρονου, το οποίο ας σημειωθεί οδηγούσε συνήθως 18χρονος φίλος του,-κατά τον ισχυρισμό του- ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 270 γραμμαρίων.
Οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν σε σπίτι συγγενικού προσώπου του υπόπτου, ηλικίας 23 ετών. Εκεί βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.260 ευρώ κι όπως εκτιμάται από την ΥΚΑΝ, αυτό προφανώς προήλθε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, εναντίον του 18χρονου φίλου του συλληφθέντα και του 23χρονου συγγενή του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη σοβαρή υπόθεση εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και καταζητούνται για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων