Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής, δημόσιας εξύβρισης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 20:40 το βράδυ του Σαββάτου, μόνιμος κάτοικος Κύπρου μαζί με την αδερφή του μετέβησαν στην περιοχή των Τάφων των Βασιλέων λόγω τροχαίου στο οποίο φέρεται να είχε εμπλακεί η σύζυγός του.

Όταν η σύζυγος του τον ενημέρωσε ότι ο άλλος οδηγός προσπαθούσε να εγκαταλείψει την σκηνή, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ ο σύζυγος της παραπονούμενης μαζί με την αδερφή του προσπάθησαν να εμποδίσουν τον οδηγό του άλλου οχήματος να διαφύγει.

Τότε σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί με το όχημα της παραπονούμενης άρχισε να τους εξυβρίζει και να τους απειλεί με διάφορες φράσεις. Ακολούθως έπιασε μια σμίλα που είχε στο αυτοκίνητο του και φέρεται να επιτέθηκε στον σύζυγο της παραπονούμενης, κτυπώντας τον στο κεφάλι και τραυματίζοντας του.

Ο σύζυγος της παραπονούμενης παραλήφθηκε από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη θλαστικό τραύματα στη δεξιά μετωπική πλευρά του κεφαλιού και του έγινε συρραφή.

Ο φερόμενος δράστης, ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 

πηγή ΚΥΠΕ

φώτο αρχείου