Συνελήφθη 29χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι επιχείρησε να περάσει ναρκωτικές ουσίες που έκρυψε σε πίτα με σουβλάκια, σε υπόδικο που βρισκόταν στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.

Ο 29χρονος προσήλθε στις 16.30 χθες στα κρατητήρια και παρέδωσε μια πίτα σουβλάκια, η οποία ανέφερε ότι προοριζόταν για 27χρονο υπόδικο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Από έλεγχο εντοπίστηκε στην πίτα ένα διαφανές σακουλάκι, εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους περίπου 1,5 γραμμαρίου.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα γραφεία του κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό όπου, ανακρινόμενος γραπτώς, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, που αφορούν χρήση, παράνομη κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’ και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα και στην οικία του, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ο 27χρονος υπόδικος ανακρίθηκε και παραδέχθηκε ότι τηλεφώνησε στον 29χρονο και του ζήτησε να του φέρει την ποσότητα των ναρκωτικών που εντοπίστηκαν.