Με εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματος του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 62χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα μετά από έκρηξη σε λεβητοστάσιο οικίας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, λίγο μετά τις 11 το πρωί ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα, του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, για πυρκαγιά σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, της πυρκαγιάς προηγήθηκε έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συντήρησης του λεβητοστασίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα ο 62χρονος, οποίος φέρεται να υπέστη εγκαύματα 4ου βαθμού σε πέραν του 80% του σώματος του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών που βρισκόταν στην περιοχή.

 

πηγή: ΚΥΠΕ