Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται ο ένας εκ των επτά τραυματιών, από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στην 1 μετά το μεσημέρι στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, αναγκαία τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, η κατάσταση της υγείας ενός ακόμη προσώπου κρίνεται ως σοβαρή και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε, φέρουν πιο ελαφριάς μορφής τραύματα.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Δρούσειας-Προδρομίου-Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.
Στο ένα όχημα επέβαινε ζεύγος Γερμανών και στο δεύτερο πέντε Ελληνοκύπριοι, μια γυναίκα, τα τρία παιδιά της ηλικίας 15, 16 και 17 ετών και η γιαγιά τους.
Στην σκηνή έσπευσε για την αποπαγίδευση ενός εκ των επτά τραυματιών όχημα του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς .
Στο σημείο κλήθηκαν κλήθηκαν ασθενοφόρα για την μεταφορά των επτά τραυματιών στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.
Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.