Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο της Παλώδιας, παρά το γεγονός ότι είναι ένα ολοκαίνουργιο σχολείο και το οποίο λειτούργησε μόλις πριν από 2 μόλις χρόνια.

Το πρωί η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής πραγματοποίησε επί τόπου επίσκεψη τόσο στο δημοτικό σχολείο της Παλώδιας όσο και της Παρεκκλησιάς και εξέτασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Παύλος Μυλωνάς ανέφερε ότι το δημοτικό σχολείο της Παλώδιας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τα οποία αφορούν την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Επίσης στο σχολείο όπως ανέφερε δεν υπάρχουν προσβάσεις για παιδιά ΑΜΕΑ.

Όσον αφορά στο δημοτικό της Παρεκκλησιάς, ο κύριος Μυλωνάς, ανέφερε ότι υπάρχει υπερπληθυσμός στο σχολείο και οι γονείς ζητούν έστω και λυόμενες αίθουσες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

 Όλα τα προβλήματα που τέθηκαν ενώπιον τους, είπε ο Παύλος Μυλωνάς, θα τα συζητήσουν με τις τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας για να βρεθούν άμεσα λύσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Παύλο Μυλωνά στην επίσκεψη του, συνόδευσε μόνο το μέλος της Επιτροπής, βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Καυκαλιάς.