Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι 15, πλην του Άρη Λεμεσού, από τις 16 ομάδες Β’ κατηγορίας επιτίθενται στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ και δηλώνουν ότι διακόπτουν κάθε επαφή μαζί του.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως πριν από αυτή την ανακοίνωση, ο ΠΑΣΠ απέστειλε sms σε όλους τους ποδοσφαιριστές με το οποίο τους ζητούσε να μην προχωρήσουν σε διακανονισμούς γιατί θα υπάρξει κίνδυνος, όπως υποστηρίζει, να χάσουν τα λεφτά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των σωματείων της Β’ Κατηγορίας:

«Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή των 15 σωματείων της Β’ Κατηγορίας έχει υποβάλει τις προτάσεις της για τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στις πιο μικρές κατηγορίες και, σεβόμενη τις σοβαρές ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει ο κόσμος καθημερινά, είχε αποφασίσει να στηρίξει την ΚΟΠ και όλους τους εμπλεκόμενους κρατώντας μια στάση χαμηλών τόνων και υπομονής.

Εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση, υπάρχουν σοβαρότερα θέματα αυτή τη στιγμή για να ασχοληθούμε όλοι από το ποδόσφαιρο!!

Παρόλα αυτά κάποιοι έχουν εκλάβει αυτή την στάση μας ως αδυναμία. Όταν 30 σωματεία παρακαλώ Β’ ΚΑΙ Γ’ κατηγορίας έχουν εκφράσει γραπτώς τη θέση τους για το θέμα τις συνέχισης του Πρωταθλήματος η όχι και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, επιβάλλεται τουλάχιστον να υπάρχει ένας σεβασμός προς της απόψεις τους!

Αυτό να βλέπουμε κάποιους να παρελαύνουν καθημερινά στα ΜΜΕ και να λένε τα δικά τους και να μας κάνουν μαθήματα για την αγάπη προς την φανέλα και το ποδόσφαιρο δεν θα το ανεχτούμε άλλο!!!

Όσο για τον κύριο που εμφανίζεται πιο πολύ στα ΜΜΕ και από τους αρμόδιους για την υγεία επιδημιολόγους και τους αρμόδιους Υπουργούς, πράγματι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!

Σήμερα, σε ένα νέο κρεσέντο δηλώσεων, μας μίλησε για φιάσκο στη Β’ Κατηγορία και πιέσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Θα ήταν καλό να στηρίζει και τα λεγόμενά του αφού γνωρίζει τα πάντα τελικά σε αυτόν τον τόπο… (ακόμα και τα τεκταινόμενα της πολιτικής σκηνής της χώρας) και να αναφέρεται με ονόματα να γνωρίζουμε και όλοι εμείς ποιους τελικά εννοεί!

Απλά θα τον προτρέψουμε να είναι λίγο πιο σοβαρές οι πληροφορίες και ενέργειες του από τις τελευταίες “λεγόμενες” τηλεδιασκέψεις του, μετά των αρχηγών των ομάδων Β’ κατηγορίας… όπου (ξέχασε) επιλεκτικά να καλέσει τους αρχηγούς κάποιων ομάδων …που προφανώς δεν εισακούουν τις εντολές του…

Επίσης εξωφρενικό είναι ότι από κάποιες άλλες ομάδες δεν καλεί τους αρχηγούς των ομάδων …αλλά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που προφανώς είναι υπάκουοι….

Βλέποντας καθημερινά και τις αναφορές του κ. Νεοφυτίδη στα ΜΜΕ…που εξυμνεί συνεχώς κάποιους…. είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Νεοφυτίδης εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και σίγουρα πάντως όχι τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών…

Είναι πλέον φανερό ότι ο κ. Νεοφυτίδης κάνει τηλεδιασκέψεις μεταξύ συγγενών και φίλων…

Θέλουμε να προλάβουμε τον κ. Νεοφυτίδη μην τυχόν και μας παρουσιάσει πάλι κάποια επιλεκτικά κομμάτια τηλεδιασκέψεων… ότι κατέχουμε τα ονόματα τουλάχιστον 6 αρχηγών ομάδων της Β’ Κατηγορίας που δεν καλέστηκαν στην τελευταία λεγόμενη τηλεδιάσκεψη της 22/4 των αρχηγών της Β’ με τον ΠΑΣΠ…

Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς τα 15 σωματεία Β’ Κατηγορίας δεν μπορούμε πλέον να έχουμε οποιαδήποτε σχέση ή επαφή με τον συγκεκριμένο κύριο…και διακόπτουμε κάθε επικοινωνία μαζί του…αν ο ΠΑΣΠ επιθυμεί να μιλήσει μαζί μας, ας ορίσει άλλον εκπρόσωπο…

Εκ της ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ Δ.Ε των 15 σωματείων Β’ Κατηγορίας»