ΗΡοά Χανίγια – εγγονή του ηγέτη της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, του Ισμαήλ Χανίγια – σκοτώθηκε σήμερα κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο σχολείο Αλ Μπουράκ της Γάζας, μεταδίδει το δίκτυο Al Jazeera.

Την είδηση αναμεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επιβεβαίωση από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.