Ομόνοια Λευκωσίας και Ανόρθωση Αμμοχώστου συνεχίζουν απόψε την Ευρωπαϊκή τους παρουσία, αγωνιζόμενες στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Απόψε, θα δώσουν τους αγώνες τους για την 3η αγωνιστική της διοργανώσης με στόχο, να έχουν βαθμολογικό οφελος που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν διάκριση μέσω των επόμενων αγώνων.

Πρώτη χρονικά θα αγωνιστεί η Ανόρθωση που θα υποδεχθεί στις 19:45 στο ΓΣΠ την Εσθονική Φλόρα Ταλίν. Ο αγώνας είναι για το δεύτερο όμιλο. Ανόρθωση και Φλόρα δεν έχουν πάρει ακόμη βαθμό. Με ενδεχόμενη νίκη της απόψε η Ανόρθωση, θα έχει ελπίδες να διεκδικήσει την πρόκριση στους 3 αγώνες που θα απομένουν. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Παρτιζάν θα υποδεχθεί την Γκεντ. Οι δύο ομάδες προηγούνται στον όμιλο με έξι βαθμούς.

Στις 22:00 η Ομόνοια θα αγωνιστεί στην Ελβετία με τη Βασιλεία και παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας, θα διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος. Η Βασιλεία είναι στην 1η θέση του ομίλου μαζί με την Καραμπάχ (4 βαθμοί) ενώ η Ομόνοια και η Καϊράτ έχουν από ένα βαθμο. Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου, η Καραμπάχ θα υποδεχθεί την Καϊράτ.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και των δύο αγώνων από τη Cytavision.