Σε βανδαλισμούς σε περιοχές της δυτικής Λεμεσού προέβησαν άγνωστοι στις 10 χθες βράδυ, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, έβαζαν φωτιές σε κάδου απορριμμάτων και τους μετακινούσαν στη μέση του δρόμου.  Τα πρόσωπα αυτά φαίνεται ότι προσπάθησαν να μιμηθούν τα έκτροπα του Σαββάτου στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε μία περίπτωση, παρά τα φώτα της βιομηχανικής περιοχής στο Μονοβόλικο, οι άγνωστοι τοποθέτησαν δεκάδες ελαστικά στη μέση του δρόμου και τους έθεσαν φωτιά. 

Από την Αστυνομία Λεμεσού μας επιβεβαίωσαν ότι σημειώθηκαν χθες βράδυ κάποια επεισόδια στις δυτικές περιοχές της Λεμεσού, μικρής έκτασης όπως μας λέχθηκε, για τα οποία δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Σε σχέση με τα επεισόδια του Σαββάτου κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λεμεσό, ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε ότι ξεκίνησε η ταυτοποίηση κι ο εντοπισμός προσώπων που μετείχαν στην εκδήλωση και δεν λάμβαναν μέτρα, ώστε να καταγγελθούν εξωδίκως, ενώ ανήγγειλε ότι επίκειται η έκδοση κι άλλων ενταλμάτων σύλληψης για τα επεισόδια.

Σε σχέση με την εκδήλωση διαμαρτυρίας, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι δεν υπήρξε προσυνεννόηση των οργανωτών με τις αρχές και πως δύναμη εντόπισε το ότι θα οργανωνόταν, καθώς και τον οργανωτή της, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσθεσε ότι υπήρξε επαφή με τον οργανωτή από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού και πως, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε ότι δεν θα προέβαινε στην εκδήλωση, τελικά έγινε και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ως θα έπρεπε.