Σε δύο ακόμη συλλήψεις προέβη την Παρασκευή η Αστυνομία σε σχέση με την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους, 31 ετών και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.  Πρόκειται για έναν 71χρονο άντρα και μια 59χρονη γυναίκα και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας. Η Αστυνομία είχε προβεί προηγουμένως στη σύλληψη δύο ατόμων από τη Λευκωσία, ηλικίας 38 και 50 ετών.

Οι τέσσερεις αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του  επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους. Σύμφωνα με την αστυνομία η 59χρονη είναι μητέρα του 25χρονου που τελεί ήδη υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση. Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την εν λόγω υπόθεση άρχισαν το πρωί της 21ης Απριλίου, 2023, με τον εντοπισμό καμένου οχήματος, σε ανοιχτό χώρο στην Κοκκινοτριμιθιά. Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα, τις τελευταίες μέρες, οδηγείτο από 31χρονο κάτοικο Λεμεσού. Κατά την αναζήτηση του 31χρονου, από την Αστυνομία, καταγγέλθηκε ότι αυτός είχε αναχωρήσει από το σπίτι του, το απόγευμα της 20ης Απριλίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

«Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί  και τελούν υπό κράτηση ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 37 ετών.  Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.