Στοχοποίηση της προέδρου της συντεχνίας τους κατήγγειλαν οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Σχολής οι οποίοι κατήλθαν σήμερα το πρωί σε δίωρη στάση εργασίας.

Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται εδώ και αρκετό καιρό για αλλαγές στα συμβόλαια τους, συνεχείς αλλαγές στα ωράρια τους και αυθαίρετη μείωση μισθών.

Η σημερινή διαμαρτυρία ωστόσο, έγινε όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για την απόφαση του Διευθυντή και του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής, να θέσουν σε διαθεσιμότητα την προηγούμενη εβδομάδα την πρόεδρο της συντεχνίας των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Την εκδήλωση διαμαρτυρίας στήριξαν και οι μαθητές του σχολείου, ενώ παρέστησαν και βουλευτές μέλη της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής όπως και η πρόεδρος του νομοθετικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν ανακληθεί η απόφαση, είναι ήδη προγραμματισμένη νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για την ερχόμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, και καλούν το Διοικητικό Συμβούλιο δεν εγκύψει στα προβλήματα με στόχο την επίλυση τους.