Σε πολύ σοβαρή κατάσταση και διασωληνομένος στον αναπνευστήρα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νεαρός ηλικίας 17 ετών από το Ξυλοφάγου, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδικό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις τρεις το μεσημέρι ενώ ο δεκαεπτάχρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα άγνωστου τύπου στην οδό Αναστάση Μανώλη από το κέντρο του της Ξυλοφάγου με κατεύθυνση τον πρώην Αστυνομικό Σταθμό της Κοινότητας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινητό στην ίδια κατεύθυνση και επιχειρούσε δεξιά στροφή σύμφωνα με την πορεία του. Από τη σύγκρουση ο 17χρόνος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο».

Στη σκηνή μετέβηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 17χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλές εσωτερικές αιμορραγίες και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «το βράδυ της Παρασκευής ο νεαρός λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα. Ο 17χρονος φέρει σοβαρές κακώσεις στον θώρακα και την κοιλιά οι οποίες κρίνονται από τους θεράποντες ιατρούς, απειλητικές για τη ζωή του».

τον οδηγό του οχήματος, 72 ετών, μόνιμο κάτοικο Ξυλοφάγου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το νέο σοβαρό οδικό τροχαίο ατύχημα διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.