Σε ντεπόζιτο εντοπίστηκε μέρος της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών που εντοπίστηκε χθες στην Πάφο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 27 κιλά κάνναβης και 12 κιλά κοκαΐνης περίπου.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 34 ετών, τα οποία οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, που εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, χθες στις 10 το πρωί. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 27χρονο σε ανοιχτό χωράφι σε περιοχή χωριού στην Πάφο, να προβαίνει σε εκσκαφή, να ανοίγει το πώμα θαμμένου ντεπόζιτου και να επεξεργάζεται το περιεχόμενο του ντεπόζιτου.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο και εντόπισαν εντός του θαμμένου ντεπόζιτου, συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 27 κιλών και 27 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 94 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο ο 27χρονος είχε μεταβεί στο σημείο, όπου εντοπίστηκαν συσκευασίες με ποσότητα ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 12 κιλών και 344 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, ενώ στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης, στη βάση στοιχείων, γύρω στις 3.30 το απόγευμα, προχώρησαν και στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου.

Εναντίον των δύο συλληφθέντων διερευνάται υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.