Δεκατρείς ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε νοσηλευτήρια της Λεμεσού έπειτα από κατανάλωση ποτού σε πάρτι που διοργανώθηκε με αφορμή το Halloween.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την Αστυνομία, στο πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λεμεσό, καταναλώθηκαν αλκοολούχα ποτά από παιδιά ηλικίας 15, 16 και 17 ετών. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της παράνομης εισόδου ανηλίκων σε νυχτερινό κέντρο και της παράνομης πώλησης αλκοολούχων ποτών σε αυτούς.

Ήδη έχουν ληφθεί και καταθέσεις από γονείς των ανηλίκων, και αναμένεται οι διοργανωτές και όσοι εμπλέκονται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.