Συνήλθε χθες εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού και αξιολόγησε την κατάσταση μετά τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάζονται στην πόλη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση και επεσήμανε ότι στην συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι όλες οι υπηρεσίες έχουν αναλάβει το μέρος των καθηκόντων που τους αναλογεί, είτε αφορούν απολυμάνσεις, είτε επιθεωρήσεις και αυστηρές προειδοποιήσεις προς τους μη συμμορφούμενους με τα μέτρα.

Στη σύσκεψη σύμφωνα με τον Δήμαρχο αποφασίστηκε όπως δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διαφώτιση και ενημέρωση του κοινού, μέσα από εκστρατεία με στόχευση τη νεολαία, «ούτως ώστε να περάσουμε το μήνυμα μέσα από διάφορους τρόπους – μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο – ότι θα πρέπει τα παιδιά να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και τα προστατεύσουν τους ίδιους και τις οικογένειες τους».

«Η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού δεν είναι θέμα μόνο της Λεμεσού, είναι παγκύπριο και χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι μας την απόλυτη και μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα», ανέφερε τέλος, ο Δήμαρχος.