Σε διπλό φονικό εξελίχθηκε η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Πύργο Λεμεσού στις 8 Ιουνίου. Η 73χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε υπέκυψε στα τραύματά της.
Η 73χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι ζεύγους στην κοινότητα του Πύργου, όταν ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή, έθεσε φωτιά στο εσωτερικό της κατοικίας, με αποτέλεσμα ο 79χρονος θείος του Μιχαλάκης Μάγκας να χάσει τη ζωή του, και να τραυματιστεί  η 77χρονη θεία του. Η 73χρονη γειτόνισσα τους που βρισκόταν στον ίδιο χώρο είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά. Ακολούθως ο δράστης εξαφανίστηκε, αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, είχε αποβιώσει στις 8 του Ιούνη στον χώρο εκδήλωσης της φωτιάς. Χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, η 77χρονη σύζυγος του και η 73χρονη γειτόνισσα, που βρισκόταν κατά το δεδομένο χρόνο στην οικία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά το γεγονός πως η Αστυνομία ανακοίνωσε πως η κατάσταση της υγείας τους ήταν εκτός κινδύνου, τελικά φαίνεται η κατάσταση της 73χρονης επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.