Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του φόνου των δύο γυναικών, της Mariia Gazibagandova 33 ετών και της Khaiat Alraeesi 43 ετών, κατόχων Ρωσικών διαβατηρίων, που βρέθηκαν θαμμένες σε αυλή εξοχικής κατοικίας στα Κάρδαμα. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση, έχουν ολοκληρώσει το φάκελο της και μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, καταχωρούν την υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου για εκδίκαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε απευθείας δίκη ενώπιον του δικαστηρίου θα παραπεμφθούν αύριο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος των δύο γυναικών, ο 33χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου και ο 44χρονος αδελφός του. Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, ο δε αδελφός του κατηγορίες συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα. 

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών οι ανακριτές, έχοντας στα χέρια τον ογκοδέστατο φάκελο της υπόθεσης μετέβησαν σήμερα στη Νομική Υπηρεσία, όπου έλαβαν οδηγίες για καταχώρηση της υπόθεσης. Το διάταγμα κράτησης των δύο υπόπτων εκπνέει αύριο, έτσι θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου αναμένεται να γίνει η παραπομπή τους σε απευθείας δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση, αναμένεται να αφεθεί αργά απόψε ελεύθερος αφού αποφασίστηκε να μην γίνει ποινική δίωξη εναντίον του.

Πηγή: ΚΥΠΕ