Πυροβολισμοί ρίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα εναντίον οικίας στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, 39χρονος ενημέρωσε τη Δύναμη πως δέκα λεπτά νωρίτερα, άγνωστός του άνδρας πυροβόλησε την πρόσοψη του σπιτιού του που βρίσκεται στην περιοχή κοντά στο λιμάνι Λάρνακας.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από εξετάσεις στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχθηκαν από αυτόματο πυροβόλο όπλο στην ισόγειο κατοικία όπου διαμένουν οι γονείς του 39χρονου και στην ανώγειο κατοικία όπου διαμένει ο ίδιος, με τη σύζυγο και το παιδί τους.

Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των δυο οικιών και στο όχημα της μητέρας του 39χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από την κατοικία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η Αστυνομία εντόπισε στην περιοχή κάλυκες και πλήρη, δηλαδή αχρησιμοποίητα φυσίγγια.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και φρουρείται ενώ οι έρευνες και εξετάσεις στη περιοχή θα επαναρχίσουν το πρωί.

Τα αδικήματα αφορούν παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.