Ελάτε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει αυτή η εορταστική περίοδος με τον φωτισμό του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λεμεσού, ύψους 12 μέτρων!

Επισκεφθείτε την πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 16:00, και ζήστε την μοναδική εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων με τη φωταγώγηση του δέντρου πάνω στη θάλασσα.

Το Κανάλι 6, με τους Χάρη Παναγιώτου και Χάρις Πισσουρίου, θα βρίσκεται βεβαίως εκεί με εορταστικό live link από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Παράλληλα με την τελετή φωταγώγησης, που θα σημάνει την απαρχή των φετινών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα από το κέντρο τεχνών Aphi Creative Space, ενώ μια μαγευτική χορευτική παράσταση θα παρουσιάσουν τα μέλη της σχολής χορού The Ballet House by Marina Paraskeva. Tη βραδιά θα «ντύσουν» μουσικά η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Όμιλου Διάσταση, το μουσικό ωδείο Eliconas School of Music και η Χριστίνα Αβερκίου με την μπάντα της, με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να στηρίξουν τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά μέχρι τις 20:00.

Τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου θα σηματοδοτήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ανάβοντας τα γιορτινά φώτα της Μαρίνας Λεμεσού.