Άκαρπες αποβαίνουν μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των δυο εγκληματικών ενεργειών, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, για την πρώτη υπόθεση, που αφορά ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής οτιδήποτε που να οδηγεί στον εντοπισμό των δραστών ή στα κίνητρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι όπως προέκυψε από τις εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Λεμεσού, οι δράστες ήταν δύο και προσέγγισαν την κατοικία πεζοί. Έριξαν δύο πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο κατά της διώροφής κατοικίας, ιδιοκτησίας 26χρονου.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε παράθυρο της σοφίτας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κάποιος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος ανέφερε στα μέλη της δύναμης, ότι δεν υποψιάζεται κάποιον, ούτε έχει διαφορές με κανέναν.

Σε σχέση με τη δεύτερη υπόθεση, που αφορά εμπρησμό, ο οποίος σημειώθηκε σε όχημα 72χρονου, στην κοινότητα Αγίου Μάμα, δεν έχει επίσης εντοπιστεί ο δράστης της κακόβουλης ενέργειας, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι δεν υποψιάζεται κάποιον.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή στη 01:30 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν έξω από την οικία του παραπονούμενου.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 4 χιλιάδες ευρώ.

Η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.