Απίστευτο βασανισμό υπέστη το θύμα του άγριου φονικού, που αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας που ήταν θαμμένο σε χωράφι μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, εντός της νεκρής ζώνης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε από τους δολοφόνους της.  

Συγκλονισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο φόνος υπολογίζεται πως διαπράχθηκε πριν από μήνες και οι δράστες έκρυβαν τη σωρό του θύματος σε υπόνομο της Λευκωσίας και την μετέφεραν πρόσφατα στον χώρο όπου εντοπίστηκε.

Οι ανακριτές της υπόθεσης εντείνουν τις προσπάθειες τους για εντοπισμό της ταυτότητας του θύματος, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν ακόμη. Εκτιμάται πως η γυναίκα είναι αλλοδαπή.

Την ίδια ώρα, αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης δύο ακόμη αλλοδαπών, οι οποίοι φέρονται, κατά την αστυνομία, να εμπλέκονται στην υπόθεση.  

Ο 32 ετών Αιγύπτιος που έχει συλληφθεί, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, δίνοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς.  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος φέρεται να διατηρούσε σχέση με το θύμα. 

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από γεωργό, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα όταν μετέβη εκεί για να οργώσει το χωράφι του.