Δεν μετανιώνω για την απόφαση που έλαβε η σύγκλητος του ΤΕΠΑΚ αναφορικά με την παρακολούθηση των μαθήματων από τους φοιτητές του πανεπιστήμιου που δεν είναι εμβολιασμένοι, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του σταθμού μας «Ελεύθερα κι Ωραία», ο Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.

Ο κ. Ζαφείρης υποστήριξε πως με αυτόν τον τρόπο διασφαλίστηκε η ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου και πρόσθεσε ότι θα εξεταστεί αναλόγως των συνθηκών πως θα λειτουργήσει το πανεπιστήμιο τα επόμενα εξάμηνα.

Παράλληλα, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ανέφερε ότι η τεχνολογία στην εκπαίδευση ήρθε για να μείνει και δεν αξιοποιήθηκε μόνο για την πανδημία.

Εξάλλου, ο κ. Ζαφείρης ανέφερε ότι με την Σχολή Τουρισμού που θα λειτουργήσει στην Πάφο, θα επωφεληθεί και η Λεμεσός. Σημείωσε ότι στη Λεμεσό αυτή την στιγμή προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα Τμήμα Ναυτιλίας, που θα φέρει περίπου 300 φοιτητές στη Λεμεσό. Μάλιστα ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας για το νέο πρόγραμμα Ναυτιλίας που θα λειτουργήσει στη Λεμεσό.