Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, επήλθε συμφωνία όπως η Ομόνοια Λευκωσίας χρησιμοποιήσει ως έδρα το στάδιο ΓΣΠ για τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε όπως οι δυο πλευρές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώσουν τις συζητήσεις για την μεταξύ τους συμφωνία που θα αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο χθες Κυριακή στα Γραφεία της ΚΟΠ όσο και σήμερα Δευτέρα (05/07) όπου κατέστη δυνατό να επέλθει συμφωνία μεταξύ Ομόνοιας και ΓΣΠ για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Στην τελευταία και καταληκτική συνάντηση, εκ μέρους της ΚΟΠ παρέστη ο εκ των Αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολάου. Aπό πλευράς ΓΣΠ επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μιτσίδης και από πλευράς Ομόνοιας, επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη.

Η ΚΟΠ, ως αρμόδια Ποδοσφαιρική αρχή, συγχαίρει τις δυο πλευρές καθώς επέδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.