Επίθεση από περίπου δέκα νεαρά πρόσωπα δέχθηκε 26χρονος, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του, παρά την εκκλησία Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό. Οι δράστες απέσπασαν το πορτοφόλι του και προκάλεσαν ζημιές στο όχημα.
Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή μετά από πληροφορία που δόθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα. Εκεί εντόπισαν τον 26χρονο τραυματία, ο οποίος ανέφερε πως, ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, δέχθηκε επίθεση από περίπου δέκα νεαρά πρόσωπα, που του απέσπασαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 200 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές στο όχημα του, πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή με βόρεια κατεύθυνση.
Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Λεμεσού και όπως διαπιστώθηκε, έφερε κάταγμα μύτης, θλαστικό τραύμα στο δεξί φρύδι και αιμάτωμα στο πρόσωπο. Αφού έτυχε ιατρικής φροντίδας, έλαβε εξιτήριο.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς.
Το όχημα μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για να τύχει επιστημονικών εξετάσεων.