Στη σύλληψη 54χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, την οποία διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 65χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος διατηρεί κοπάδι στην περιοχή της Τίμης, ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από 54χρονο με σκοπό οι δύο τους να συναντηθούν σε χωράφι που διατηρεί ο 54χρονος, προκειμένου να δει τη ζημιά που υπέστησαν οι φυτείες που διατηρεί με φασόλια από τα ζώα του 65χρονου κτηνοτρόφου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης φαίνεται να ήλθαν σε αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 65χρονου, ο 54χρονος τον μετέφερε με το όχημά του στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η Αστυνομία αναφέρει επίσης ότι, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι γιατρό που εξέτασε τον 65χρονο, αυτός υπέστη κάταγμα τρίτου δακτύλου δεξιού χεριού, αυχεναλγία, ζάλη, άλγος και κακώσεις στο κεφάλι.

Ακολούθως του έγινε συρραφή στο πρόσωπο και εισήχθη στο Νοσοκομείο Πάφου για παρακολούθηση.

Εναντίον του 54χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες. Ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.