Σε οργανισμούς και εταιρείες παρουσίασε ο Δήμος Λεμεσού χορηγικά πακέτα για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2023, που επιστρέφουν ανανεωμένες και σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την πανδημία.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί ντόπιους και επισκέπτες σε ένα δεκαήμερο, γεμάτο εκδηλώσεις, κέφι, χορό και διασκέδαση όπως μόνο η πόλη μας έμαθε να προσφέρει εδώ και δεκαετίες στους χιλιάδες συμμετέχοντες.

Το Λεμεσιανό καρναβάλι ξεκινά από την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το Πολιτστικό Τμήμα του Δήμου, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών, ο Δήμος παρέθεσε, την περασμένη Τρίτη, γεύμα σε εκπροσώπους οργανισμών και εταιρειών, κατά το οποίο παρουσίασε τα χορηγικά πακέτα για το καρναβάλι του 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παρευρισκόμενοι επέδειξαν θερμό ενδιαφέρον για συμμετοχή και προβολή μέσα από τη μεγάλη αυτή διοργάνωση που διαχρονικά απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου.