Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, αναφέρεται στη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με την πρωταθλήτρια μας στην ιστιοπλοΐα, Μαριλένα Μακρή.

Η ανάρτηση του κ. Μιχαηλίδη:

«Με απέραντη χαρά υποδεχθήκαμε την περασμένη βδομάδα στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ την πρωταθλήτριά μας στην ιστιοπλοΐα Μαριλένα Μακρή, η οποία ως γνωστό εξασφάλισε συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Η Μαριλένα συνοδευόταν από τον προπονητή της Χάρη Τσώλη, τον γυμναστή της Νίκο Νικολαίδη & τον διατροφολόγο της Κρίς Κωνσταντίνου.

Στη συνάντηση η Μαριλένα Μακρή κ το τεχνικό της επιτελείο έκαναν εκτενή αναφορά στην πορεία κ τους στόχους της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο κ του 2024 στο Παρίσι. Ευχαρίστησαν επίσης τον ΚΟΑ για τη συνεχή του στήριξη κ ιδιαίτερα για την πρόσφατη αγορά καινούργιου αγωνιστικού σκάφους. Εμείς με τη σειρά μας τονίσαμε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να είναι ο διαχρονικός υποστηρικτής της Μαριλένας μέσω της Ομοσπονδίας της και της ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στην αγωνιστική της δράση.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης οι συνάδελφοι στο ΔΣ Στέλιος Στυλιανού & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ενώ παρέστη κ ο πατέρας της Μαριλένας Μίκης Μακρής».