Ενώπιον της Ανεξάρτητης Αρχής Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, απευθύνθηκε ο πολίτης που κατήγγειλε σε δημόσια ανάρτησή του ότι δέχθηκε επίθεση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πολίτη, 41 χρόνων, πριν κάποιες μέρες, όταν ο Αστυνομικός Διευθυντής στάθμευσε το όχημά του έξω από Γραφείο Ταξί, αποκόπτοντας την είσοδο σε πολυκατοικία. Σε παρατήρηση του πολίτη, ο Αστυνομικός Διευθυντής-κατά τον ισχυρισμό του- του επιτέθηκε φραστικά, τον εξύβρισε και κάλεσε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη Αστυνομική Διεύθυνση όπου κι εκεί-όπως κατήγγειλε- έτυχε κακομεταχείρισης. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού αρνείται όσα του καταλογίζονται κι η Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας ανέλαβε να διερευνήσει την καταγγελία του πολίτη.

Η Αρχή ζήτησε ήδη όπως λάβει κλειστά κυκλώματα από τον αστυνομικό σταθμό στον οποίο έγινε, όπως καταγγέλλει ο πολίτης, η επίθεση, ώστε να διαφανεί τι κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.