Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 30 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο 650 ευρώ σε νεαρό ηλικίας 29 ετών, για σωρεία τροχαίων παραβάσεων.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο 29χρονος είχε εντοπιστεί σε δύο περιπτώσεις, από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, να οδηγεί μοτοσικλέτα σε δρόμους της πόλης, παρά το γεγονός ότι του είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης με προηγούμενη δικαστική απόφαση».
 
Προστίθεται ότι το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στο νεαρό «χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 650 ευρώ, ποινή φυλάκισης για 30 μέρες και στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες, για άλλες εννιά τροχαίες παραβάσεις. Μεταξύ αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η οδήγηση οχήματος που είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο, η οδήγηση οχήματος χωρίς σιγαστήρα ή άλλη συσκευή για μείωση του θορύβου και η οδήγηση οχήματος τα εξαρτήματα του οποίου ήταν σε επικίνδυνη κατάσταση».

Πηγή: ΚΥΠΕ