Την ζωή του έχασε από πνιγμό σε παραλία της Λεμεσού, 34χρονος Ισραηλινός Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, ο άνδρας είχε μεταβεί για κολύμπι χθες μαζί με την οικογένειά του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εξαφανίστηκε.
Μέλη της οικογένειάς του άρχισαν αμέσως έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής και στη θάλασσα, οι οποίες διήρκεσαν περίπου δύο ώρες. Ο 34χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό. Σύμφωνα με την Αστυνομία ναυαγοσώστες ανέσυραν τον 34χρονο από τη θάλασσα, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες τους, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ και οι κυπριακές Αρχές, συνεργάζονται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού του στο Ισραήλ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.