Καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας ότι, ενώ βρισκόταν σε χώρο εστίασης στη Λευκωσία, κλάπηκε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €200.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, θεωρήθηκαν ύποπτοι τρείς γυναίκες ηλικίας 29, 28 και 22 ετών και ένας άντρας ηλικίας 22 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν για έλεγχο στην πλατεία Ελευθερίας λίγο αργότερα.
Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 22χρονου χρηματικό ποσό ύψους €300, στην κατοχή της 29χρονης εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €500, ενώ στην κατοχή της 22χρονης εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €2,670. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις σε σχέση με την προέλευση των εν λόγω χρηματικών ποσών.
Οι τέσσερις συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.