Το Ευρωπαϊκό της κοστούμι θα φορέσει σήμερα και αύριο η πετοσφαιρική Ομόνοια, αφού στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup θα αναμετρηθεί με την  Gio Strumica Βόρειας Μακεδονίας.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα στις 18:00 στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και ο επαναληπτικός την Τρίτη στις 13:00 πάλι στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ». Λόγω των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν από την Κυβέρνηση, οι δυο αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «τριφυλλοφόροι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους σήμερα με τον κόουτς Σάββα Σάββα να προετοιμάζει και να αναλύει στους πετοσφαιριστές του την ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο πρώτος αγώνας είναι καθοριστικός αφού με νίκη οι «τριφυλλοφόροι» αποκτούν γερό πλεονέκτημα. Στον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης θα κριθούν τα πάντα, αφού με βάση το σύστημα διεξαγωγής η πρόκριση μπορεί να κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Η Ομόνοια μπήκε εντυπωσιακά στη σεζόν κερδίζοντας στην πρεμιέρα τον Green Air Παφιακό με 3-0 στην Πάφο ενώ την Παρασκευή κάνοντας ροτέϊσιον η ομάδα του κ. Σάββα κέρδισε επίσης με 3-0 την Ολυμπιάς Φρενάρους.

Σ.ΣΑΒΒΑ: «Δεν παίζουμε.. στην έδρα μας»

Ο προπονητής των «πρασίνων» δήλωσε ότι «μελετήσαμε όσο μπορούσαμε την Strumica. Στοχεύουμε νίκες και πρόκριση άνκαι δυστυχώς δεν θα παίξουμε στη φυσική μας έδρα αλλά στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και ουσιαστικά παίζουμε… εκτός έδρας. Παράλληλα, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων δεν είναι κατάλληλες για βόλεϊ. Ειδικά, την Τρίτη στις 13:00 θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα».

Στη διάθεσή του ο κόουτς των «πρασίνων» έχει τους: 1. A. Πετρακκίδης, 2. Α. Χρίστου, 3. Σ. Πετρακκίδης, 6.Ι. Χατζηφιλλίππου, , 8. Μ. Bojic, 9. Xρ. Αντωνιάδης, 10. P. Rangel, 11. Xρ,. Προδρόμου, 12. Α. Αλεξίου, 13. Αντ. Μαυρομμάτης, Μ. Λοϊζου, 14. Γ. Πλατρίτης, 17. Ν. Ελευθερίου.

Η ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας που έρχεται την Κυριακή στην Κύπρο και θα προπονηθεί στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» διαθέτει το γνωστό μας από το πέρασμά του στην Αναγέννηση Δερ. Risto Nicolov. Το «αστέρι» της ομάδας είναι ο Vlado Μilev και οι στολές της είναι μαυρόασπρες.

Στο ρόστερ συμπεριλαμβάνονται οι: 3. Ε. Richliev, 4. V. Michailov, 5. D. Gjorgiev, 6. K. Richliev, 7. K. Kostikj, 8. St. Aleksov, 9. St. Nakov, 10. F. Savovski, 11. B. Stojanov, 12. F. Nicolovski, 13. Vl. Milev, 15. R. Nicolov.

Προπονητής των Βορειομακεδόνων είναι ο Kiril Richliev με βοηθούς τους Jane Popov και Vane Ristomanov.

Tους αγώνες θα σφυρίξουν οι Μανώλης Γεωργιάδης από την Ελλάδα και Mirjana Calic από τη Σερβία. Κομισάριος θα είναι ο Παντελής Τοφή.